Troç fare e thotë Artan Hoxha: Një gazetar i ka shkuar thesin me para të bëra me punë të pista drejtorit në zyrë

Gazetari Artan Hoxha ka lënë komentin e tij poshtë shkrimit të kolegut Elton Qyno i cili zbuloi se në dëshminë e të penduarit Mariglen Shusha pas p ran gosjes në o pera cionin ‘Shpirti”, është përfshirë dhe pr okurori i SPAK, Eneid Nakuçi.

Në shkrimin ku Qyno sqaroi gjithashtu se bazuar në dëshmitë që ai ka lexuar nuk ka asnjë gazetar të përfshirë në grupet
kri minale, Artan Hoxha shkruan se shpreson që ai gazetari i përgjuar të mos tregojë se thesin me paratë e k rimit ia ka çuar direkt në zyrë pronarit të televizionit, që është edhe drejtor, edhe kryeredaktor, redaktor e madje dhe redaktor rrethesh, por pa përmendur emra.

“Ishallah nuk pendohet ndonje nga ata gazetaret e pergjuar nga rrota e mullirit dhe tregon se thesin me parate e paguara nga krimi organizuar e ka çuar direkt ne zyren e pronarit te televizionit, qe eshte edhe drejtor, edhe kryeredaktor, edhe redaktor madje dhe redaktor rrethesh,”- shkruan Hoxha.

.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT per pamjet ekzlusive ku shkruan SP.0N.SORE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *