Telefonat OnePlus: Aplikacioni Facebook nuk mund të fshihet nga telefoni

Përdoruesit e OnePlus janë mërzitur nga aplikacionet e parainstaluara në Facebook, të cilat nuk mund të hiqen.

Përdoruesit e OnePlus kanë një shqetësim të madh, veçanërisht vitet e fundit, transmeton Telegrafi

Askush nuk është i lumtur për aplikacionet që nuk mund të çinstalohen dhe marrin hapësirë ​​të panevojshme të ruajtjes.

Telefonat OnePlus vijnë me një pako të para-instaluar dhe aty është edhe Facebook.

Facebook App, Facebook App Manager dhe shërbimet Facebook janë integruar në sistemin operativ si aplikacione të sistemit në OnePlus 8, 8 Pro dhe telefonit të ri Nord.

Përdoruesit e OnePlus që duan të fshijnë paketën Facebook do të zhgënjehen.

Çfar saktësisht bëjnë aplikacionet e sistemit Facebook në sfond është e paqartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *