Naftëtarët e Ballshit dhe familjarët e tyre janë indi njuar nga heshtja dhe indiferenca e shtetit. Ndonëse prej ditësh janë në pro testa dhe gre va e urisë sot është në ditën e 16-të ata ende nuk kanë marrë asnjë zgjidhje.

Naftëtarët e Ballshit prej një jave në grevë urie, nuk tërhiqen nga vendimi. Rëndohet gjendja e tyre shëndetësore, ende asnjë reagim | Gazeta Dita

“O derman.. Të kanë ikur të gjithë vëlla o derman thirri mendjes, Merri të gjitha bëhu mbret, bëhu ç’të dojë qejfi” thotë një naftëtar.

Ata kërkojnë Ramën të ulet në bisedime me ta për të gjetur një zgjidhje.

“Mos luani si macja me miun. Rama na tha nëse do dilni pa punë do merrni pagën minimale.. ku e ka? Me cfarë do ushqehemi? Thonë naftëtarët të cilët bërtasin: “Uzina është e jona. Duam lekët tona”.

Naftëtarët e Ballshit i rikthehen protestave – RTSH-Radio Televizioni Shqiptar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here