Samsung rikthehet në tregun britanik me tre modele të reja të laptopëve

Laptopët Samsung janë rikthyer në tregun e Mbretërisë së Bashkuar në një mënyrë spektakolare. Gjigandi korean ka konfirmuar modelet e reja të laptopëve të quajtur Galaxy Book Ion dhe dhe Galaxy Book Flex në tregun britanik, së bashku me një version të parë të Galaxy Book S.

Samsung ka munguar në tregun e laptopëve në Mbretërinë e Bashkuar për ca kohë, pavarësisht lansimit fillestar në SH.B.A.

Me dizajne premium dhe një specifika konkurruese të ultrabook-ëve, çmimi i pajisjeve të reja do të rivalizojë në një mënyrë të madhe me Dell XPS 13 dhe MacBook Air 2020.

Samsung Galaxy Book Flex është një ultrabook i hollë dhe i konvertueshëm me karakteristikën e tij të përmbajtjes është përfshirja e teknologjisë së ekranit QLED të kompanisë për ekranin 13.3 inç me Full HD. Çmimi i Samsung Galaxy Book Flex është 1,349 funta.

Më shumë detaje rreth modeleve të reja të laptopëve nga Samsung mund të gjeni në linkat e mëposhtëm:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *