E dhimbshme: E go.det femijen me veture dhe nuk ndalet por ike… Ne video shihet nje femije i cili po e kalonte rrugen per te shkuar tek babai i tij, ndersa ai po kalonte vetura vjen me shpejtesi, e go.det dhe nuk ndalet. Shikoni reagimin e dhimb.shem te prindit:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here