30 minuta larg njëri-tjetrit: Binjakët lindin në dekada të ndryshme

Dy foshnja binjake kanë ardhur në jetë në muaj dhe dekada të ndryshme. Joslyn Grace Guilen Tello lindi në orën 23:37 të mbrëmjes së 31 dhjetorit 2019 ndërsa vëllai i saj Jaxon DeWayne Mills Tello lindi 30 minuta më vonë, në orën 00:07 në 1 janar 2020, pra në dekadën e re.

 

“Jemi pa fjalë, e kishim menduar se mund të lindnin në data të ndryshme por morëm një surprizë të madhe. Lindën në data, vite dhe dekada të ndryshme”, tha babai i fëmijëve Jason Tello.

Prindërit treguan se binjakët e porsalindur priteshin të vinin në jetë pas 7 javëve dhe jo tani. Nëna kishte shkuar në spital për të bërë një kontroll rutinë kur mjekët i thanë se binjakët ishin gati për të ardhur në jetë.

 

Me posht keni 2 video EKZLUZIVE klikojeni rekklamen por pritni pak deri te largohet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *